perjantai 28. joulukuuta 2018

Tundran lumoissa

Olin tänä vuonna mukana Sheferijm - Ajatuksia kirjoista! -blogin Tundran lumoissa -lukuhaasteessa. Inhoan pakkasta ja olen todellinen kesän lapsi, joten ei olekaan yllätys, että jäin haasteessa tasolle Vähäinen pakkasensietokyky - et juuri uskaltaudu ulos pakkassäällä. Haasteeseen sopivia kirjoja luin kaksi, vaikka koko vuoden luettujen kirjojen määrä on seitsemänkymmenen tienoilla.

Luetut teokset ovat Eowyn Iveyn Maailman kirkkaalle laidalle, josta olen kirjoittanut täällä, sekä Ulla-Lena Lundbergin iki-ihana Linnunsiivin Siperiaan, josta postaus täällä.

Kolmas teos, joka haasteeseen olisi ehkä sopinut, on Martina Haagin Olin niin varma meistä, jossa päähenkilö on osan aikaa Pohjois-Ruotsin erämaassa. En ollut kuitenkaan varma, sopiiko teos haasteeseen, joten jätin pois. Eipä tuo teos olisi minua nostanut tasolta toiselle.

Kiitos haasteesta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos mukanaolosta. Kyllä se Pohjois-Ruotsin erämaa mukaan mahtuisi siinä, missä Suomen Lappikin. Mukava, kun olit mukana. Tuo Eowynin kirja oli muuten ihan tarpeeksi kylmäävä ilman tundraakin.

    VastaaPoista